Grupul PM a lansat linia de produse TSV Thermo Green – o soluție inovatoare pentru izolarea tâmplăriei

Grupul PM a lansat pe piața accesoriilor pentru izolarea tâmplăriei din lemn și PVC linia de produse TSV Thermo Green produse dintr-un material funcțional realizat 100% din PET reciclat cu caracteristici de eficiență termică sporită.

5 lucruri importante pe care să le ai în vedere când îți alegi pervazul (glaful) de exterior

Specialiștii în domeniul construcțiilor susțin că aproape 40% din căldura dintr-o casă se pierde prin jurul ferestrelor. Astfel rolul pervazului de exterior împreună cu soluțiile de etanșeitate folosite nu este doar estetic, ci și functional în protectia si chiar ridicarea gradului de confort al locuinței. Sistemul de glaf este accesoriul de baza care nu trebuie să lipsească din componența ferestrei și care este la fel de important ca aceasta!
Citește articolul și află de ce trebuie să ții cont cand alegi glaful de exterior pentru locuința ta

Grupul PM alege ELI Park 3 pentru noul hub de distribuție din zona București

Grupul PM, producător şi distribuitor de produse tehnice şi accesorii pentru tâmplărie termoizolantă, își dezvolta activitatea pe piața românească cu un nou centru de distribuție, în suprafață de 2.200 de mp, la ELI Park 3.

ZF Logistica Businessului, un proiect ZF şi Element Industrial

Alexandru Vaida, TSV Line: Am investit peste 5 mil. euro în România, vrem să dezvoltăm noi capacităţi logistice.
Grupul PM are două linii de business – PM Technic Element, producător şi distribuitor de produse tehnice şi accesorii pentru tâmplărie termoizolantă, şi PM Aluminium Line, producător de sisteme de glafuri din aluminiu sub brandul TSV, o divizie deschisă recent, în martie 2022.

Jurnal de șantier

TSV ROMÂNIA a acordat o atenție și o importanță deosebită realizării unui montaj profesionist și durabil, contribuind astfel la amenajarea unei locuințe nou construite, respectând standardul de calitate impus de beneficiar.